Kérdése van? Hívjon minket! +4369911060985

Kawaii sushi szett 6 részes

Kawaii sushi szett 6 részes
Kawaii sushi szett 6 részes
Kawaii sushi szett 6 részes
Raktáron   (2 db)
Részletek
Elegancia és Ízvarázs: Japán Kultúra Sushi Szett

Fedezd fel a hagyományos japán művészet és ízek harmóniáját ezzel a 6 részes Japán Kultúra Sushi Szettel! Minőségi pálcikák, tányérok és szószos tálkák kerülnek az Ön asztalára, mindegyik díszítve a japán kultúrát jelképező ikonikus szimbólumokkal.

Jellemzők:

Maneki Neko Varázsa: A tányérok díszét a szerencsehozó Maneki Neko inspirálja. Az integető macska szerencsét és gazdagságot hoz, garantálva egy különleges sushi vagy más étkezés élményt.

Daruma Babák: Az egyedi szószos tálkák a kitartás és siker japán jelképét, a Daruma babákat díszítik. Ezek a babák hozzájárulnak a pozitív energia áramlásához.

Japán Maszkok és Tanuki: A szett más elemeit hagyományos japán maszkok és a szeretett tanuki szimbólumai gazdagítják. A maszkok a japán színház és hagyományos ünnepek szellemét idézik meg, míg a tanuki a jó szerencse és jókedv jelképe. A kokeshi baba a hagyományos fafaragású japán babák képviselője. Ezek a babák az otthon melegségét és hagyományos japán mesterséget idézik.

Fuji Hegy és Japán Fenyő: A tányérok kiváló minőségű porcelánból készültek, és a Fuji hegy látványát és japán fenyőfákat ábrázolják. Ezek a motívumok a japán táj szépségét hozzák el Önnek.

Kiváló Minőségű Anyagok: A szett anyagai kiváló minőségűek és tartósak, így hosszú ideig élvezheted a japán kultúra és sushi gasztronómia egyedülálló kombinációját.

Ezzel a Japán Kultúra Sushi Szettel minden étkezés egy kis utazássá válik a japán hagyományok világába. Elegáns, részletgazdag dizájnjával ez a szett nem csak egy konyhai eszköz, hanem egy valódi műalkotás is. Rendeld meg most, és teremtsd meg az otthonodban a japán kultúra varázsát, vagy ajándékozd egy Japánt kedvelőnek!
Adatok
Cikkszám
231115