Kérdése van? Hívjon minket! +4369911060985

Chasen Bambusz teakeverő matchához
Chasen Bambusz teakeverő matchához
[ 5 490 Ft 5 490 Ft 0 Ft db

Chasen Bambusz teakeverő matchához

Chasen Bambusz teakeverő matchához
Chasen Bambusz teakeverő matchához

A Chasen egy bambuszból készült habverő, ami arra szolgál, hogy a matcha port összekeverje a forró vizzel, alaposan felhabosítsa azt. Egy bambusz darabból van kifaragva. A formája, a habverő ágai formája, száma, vastagsága és hossza, valamint a fonal, amivel összefogják az "ágakat", attól függ, hogy a készitő milyen fajta bambuszból dolgozik.

Elengethetetlen kiegészítő a Chashaku (a kanál), a teakeverő tál (chawan).

Fontos, hogy kizárólag a használat után tiszta vízben öblítse le! Tisztítószer használata nem ajánlott, hiszen magába szívhatja a vegyi anyagot. Nem szabad vízben állni hagyni, mert elveszítheti a formáját. Elsö használat elött érdemes átmosni.

Auf Lager   (7 db)
[ 5 490 Ft 5 490 Ft 0 Ft db
Beschreibung
A Chasen egy bambuszból készült habverő, ami arra szolgál, hogy a matcha port összekeverje a forró vizzel, alaposan felhabosítsa azt. Egy bambusz darabból van kifaragva. A formája, a habverő ágai formája, száma, vastagsága és hossza, valamint a fonal, amivel összefogják az "ágakat", attól függ, hogy a készitő milyen fajta bambuszból dolgozik. Elengethetetlen kiegészítő a Chashaku (a kanál), a teakeverő tál (chawan). Fontos, hogy kizárólag a használat után tiszta vízben öblítse le! Tisztítószer használata nem ajánlott, hiszen magába szívhatja a vegyi anyagot. Nem szabad vízben állni hagyni, mert elveszítheti a formáját. Elsö használat elött érdemes átmosni.

Származás: Japán
18 cm
Bambusz
Daten
Artikel-Nr.
1506881
Gewicht
50 g/db
Ähnliche Artikel