Kérdése van? Hívjon minket! +4369911060985

Hokusai szaké szett
Hokusai szaké szett
[ 12 900 Ft 12 900 Ft 0 Ft Stk
NEU

Hokusai szaké szett

Hokusai szaké szett
Hokusai szaké szett
Auf Lager   (2 Stk)
[ 12 900 Ft 12 900 Ft 0 Ft Stk
Beschreibung
A művészet és az praktikus használat tökéletes egyveleget alkot ebben a Hokuasi ihlette hullámokkal díszített 5 részes szaké szettben. Kivételes ajándék minden japán szerelmes számára.
Ez az elegáns és exkluzív készlet egyedülálló dizájnnal emeli ki az alkoholos italok kínálását, miközben a híres japán művész, Hokusai mesterművét idézi meg.

Jellemzők:

5 Részből Álló Készlet: Az öt részes szett magában foglal egy prémium minőségű szaké kancsót és négy hozzá illő poharat, mindegyiket Hokuasi ikonikus Hullámai díszítik. Mindezt egy különleges díszcsomagolásban.

Elegáns Kialakítás: A szett dizájnja nem csak egy italfogyasztás eszköze, hanem egy műalkotás, ami a Hokusai hullámaihoz hasonlóan dinamikus és lenyűgöző. Az elegáns formák és részletek garantáltan magukkal ragadják a tulajdonosát.

Magas Minőségű Alapanyagok: A szaké kancsó és poharak kiváló minőségű kerámiából készültek. Az anyag kiválasztásakor a tartósság és az esztétika voltak a fő szempontok.

Művészet és Íz Találkozása: Képzeld el, ahogy a Hokuasi hullámai között kortyolgatod a kiváló minőségű szakét, vagy bármilyen más alkoholt, miközben az elegáns készlet hangsúlyozza az italok kifinomultságát és az Ön stílusát.

Tökéletes Ajándék: Ez a szaké szett nem csupán egy italtartó, hanem egy kifinomult ajándék azoknak, akik értékelik a művészetet és az exkluzivitást. Legyen szó üzleti partner megajándékozásáról vagy egy különleges alkalomról, ez a szett garantáltan emlékezetessé teszi az eseményt.

Daten
Artikel-Nr.
231112