Leírás és Paraméterek
Japán klasszikus, már már kulikus intsant tészta udon leves, ami ráadásul 5 perc alatt elkészül. Nincs időd ebédet főzni? Nincs kedved megvárni, amíg kiszállítják az ebédedet? Akkor raktározz be magadnak egy-két Maruchan Kitsune Udont! Életmentő lehet! Ráadásul egy pillanat alatt a tokiói sürgő-forgó életben érezheted magad. Tipikus japán udon leves íz (tényleg kísértetiesen hasonlít egy kitsune udonra), nem véletlen, hogy a japánok számára ez az egyik abszolút kedven, ha intsant leveshez nyúlnak. Hallottál már az umami ízről és szeretnéd megkóstolni milyen is az? Akkor ez a Te levesed. Vagy kíváncsi vagy a sült tofu (abura age) ízére? akkor ne habozz, sokkal jobb, mint gondolnád!
Elkészítés:
1. Félig nyisd fel a tetejét és szórd bele a mellékelt fűszerkeveréket.
2. Önts forrásban lévő vízet a dobozban belül látható vékony vonal jelölésig
3. Tedd vissza rá a felhajtott tetőt (én egy kistányért is rá szoktam tenni)
4. 5 perc után fogyasztható. Vigyázz, az elején forró picit. Tipp: Én össze szoktam 1cm-es darabokra szaggatni a sült tofut, mert utána könnyebb pálcikával enni.
Származás | japán |
91 gr. | |
glutént, szóját tartalmaz |