Leírás és Paraméterek
Japán egy másik nagy klasszikus, már már kulikus intsant tészta (soba) leves, ami ráadásul 5 perc alatt elkészül. Nincs időd ebédet főzni? Nincs kedved megvárni, amíg kiszállítják az ebédedet? Akkor raktározz be magadnak egy-két Maruchan Tanuki Sobát! Életmentő lehet! Ráadásul egy pillanat alatt a tokiói sürgő-forgó életben érezheted magad. Tipikus japán soba leves íz (tényleg kísértetiesen hasonlít egy tanuki sobára), nem véletlen, hogy a japánok számára ez az egyik abszolút kedvenc, ha intsant leveshez nyúlnak. A tetéján lévő ropogós tempura korong gyorsan feloldódik a forró levesben, a sobának pedig igazán autentikus íze és állaga van. Meglepően nagy adagot kapsz belőle, ezért jó üres gyomorral neki veselkedni és arra készülni, hogy utána jó eséllyel csak desszertnek marad hely.
Ha úton, irodában vagy, igazán praktikus, mert a tárolóból egyszerűen csak elfogyaszthatod. Ha viszont otthon vagy, javaslom öntsd át egy japános udon tálba, igazán autentikus élményt ad pálcikával elfogyasztani.
Elkészítés:
1. Félig nyisd fel a tetejét és szórd bele a mellékelt fűszerkeveréket.
2. Önts forrásban lévő vízet a dobozban belül látható vékony vonal jelölésig
3. Tedd vissza rá a felhajtott tetőt (én egy kistányért is rá szoktam tenni)
4. 5 perc után fogyasztható. Vigyázz, az elején forró picit. Tipp: Én össze szoktam 1cm-es darabokra törni a tempurát, mert utána könnyebb pálcikával enni.
Származás | japán |
91 gr. | |
glutént, szóját tartalmaz |