Kérdése van? Hívjon minket! +4369911060985

Maneki neko szaké szett
Maneki neko szaké szett
12 990 Ft

Maneki neko szaké szett

Maneki neko szaké szett
Maneki neko szaké szett
Maneki neko szaké szett
Raktáron   (1 db)
12 990 Ft
Részletek
Maneki Neko Szaké Készlet: Szerencse és Elegancia Találkozása

A szerencse szimbóluma köszön vissza ezen egyedülálló Maneki Neko Szaké készleten! Különleges kancsója és négy pohara minden egyes maneki nekóval díszítve, egyaránt elvarázsolja az esztétikát és az ízlelőbimbókat.

Jellemzők:

Maneki Neko Varázsa: A kancsó és poharak mindegyike egyedi maneki neko szimbólumokkal van díszítve..

Kiváló Minőségű Anyagok: A készlet minőségi kerámiából készül, amely nem csak tartós, de kiválóan mutat a japános díszítéssel és színekkel.

4 Pohár, 4 Maneki Neko: Minden pohár egyedi maneki nekót ábrázol, így minden vendégnek lehetősége van kiválasztani kedvencét, és egyúttal részesülni a szerencse talizmán varázsában.

Japános Díszcsomagolás: A készlet egy kifinomult, japános stílusú díszcsomagolásban érkezik, amely ideális ajándék a szaké és japán kultúra szerelmeseinek. Nem csak szakéra használható!

Elegancia és Szerencse Találkozása: Ez a szaké készlet nem csupán egy italszervírozó eszköz, hanem egy művészi alkotás is, amely emeli az italfogyasztás élményét.

Egyedi Kiegészítő a Japán Konyhában: Legyen szó baráti összejövetelről vagy különleges alkalomról, a Maneki Neko Szaké Készlet kiemelkedik a japán konyha kiegészítői közül. A maneki neko szimbólumok szerencsét hoznak, a kiváló minőségű kerámia pedig garantálja az italok élvezetét.
Adatok
Cikkszám
231212