Kérdése van? Hívjon minket! +4369911060985

Sakura tálca nkerek
Sakura tálca nkerek
1 990 Ft

Sakura tálca nkerek

Műanyag tálca sakura virág díszítéssel. Ideális alátétnek és tálaláshoz.

Raktáron   (15 db)
1 990 Ft
Részletek
Nemrég érkezett Japánból ez a gyönyörű műanyag tálca, japán stílusban cseresznyevirág díszítéssel, és azt kell mondjam, csak ajánlani tudom mindenkinek! A tálca 22 x 15 centiméteres, így tökéletes méret az apró falatok vagy tea, édességek feltálalásához vagy az íróasztal rendszerezéséhez.

Először is, ennek a tálcának a minősége kivételesen jó. Annak ellenére, hogy műanyagból készült, erős tapintású, és nem hajlik meg vagy nem vetemedik meg a súly alatt. Tisztítása is hihetetlenül egyszerű – meleg szappanos vízzel éremes áttörölni, a dizájn pedig egyáltalán nem fakult vagykopik. Egyértelmű, hogy ez a tálca tartós használatra készült.

De ami igazán megkülönbözteti ezt a tálcát, az a hagyományos, minimalista egyszerű japános dizájn. A cseresznyevirág-dísz szépen kidolgozott, finom rózsaszín szirmokkal, amelyek a nyugodt japánkert érzését és a hanamit idézik. A színek élénkek és szemet gyönyörködtetőek, a dizájn pedig letisztult, mégis szinte úgy tűnik, mintha kézzel festették volna.
Szeretni fogod a mindennapos használat során és igazi japános érzést hoz majd a mindennapjaidba.

Mindenkinek ajánlom ezt a műanyag tálcát, aki szép és minőségi darabot keres otthonába. Ez a forma és a funkció tökéletes kombinációja.
Adatok
Cikkszám
230406