Kérdése van? Hívjon minket! +4369911060985

chasaku
Chasen Bambusz teakeverő matchához
5 490 Ft

Chasen Bambusz teakeverő matchához

chasaku
chasaku

A Chasen egy bambuszból készült habverő, ami arra szolgál, hogy a matcha port összekeverje a forró vizzel, alaposan felhabosítsa azt. Egy bambusz darabból van kifaragva. A formája, a habverő ágai formája, száma, vastagsága és hossza, valamint a fonal, amivel összefogják az "ágakat", attól függ, hogy a készitő milyen fajta bambuszból dolgozik.

Elengethetetlen kiegészítő a Chashaku (a kanál), a teakeverő tál (chawan).

Fontos, hogy kizárólag a használat után tiszta vízben öblítse le! Tisztítószer használata nem ajánlott, hiszen magába szívhatja a vegyi anyagot. Nem szabad vízben állni hagyni, mert elveszítheti a formáját. Elsö használat elött érdemes átmosni.

Raktáron   (3 db)
5 490 Ft
Részletek
A Chasen egy bambuszból készült habverő, ami arra szolgál, hogy a matcha port összekeverje a forró vizzel, alaposan felhabosítsa azt. Egy bambusz darabból van kifaragva. A formája, a habverő ágai formája, száma, vastagsága és hossza, valamint a fonal, amivel összefogják az "ágakat", attól függ, hogy a készitő milyen fajta bambuszból dolgozik. Elengethetetlen kiegészítő a Chashaku (a kanál), a teakeverő tál (chawan). Fontos, hogy kizárólag a használat után tiszta vízben öblítse le! Tisztítószer használata nem ajánlott, hiszen magába szívhatja a vegyi anyagot. Nem szabad vízben állni hagyni, mert elveszítheti a formáját. Elsö használat elött érdemes átmosni.

Származás: Japán
18 cm
Bambusz
Adatok
Cikkszám
1506881
Tömeg
50 g/db
Hasonló termékek