Részletek
@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 115%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2; background: transparent }
A Karaage egy japán stílusú, ropogósra sült és sósan pácolt csirke, mely minden izakayában igazi klasszikus fogás, de egyben egy finom bento doboznak is tökéletes kiegészítője!
Nagyon finomak – akár melegen, akár hidegen, a karaage ideális bulikra és egyéb összejövetelek alkalmára a család és a barátok körében.
Ezzel a pác alappal te is gyorsan elkészítheted és tényleg nagyon finom lesz!
Elkészítési javaslat:
Keverd össze vízzel a pácot és 10 percen át pácolod benne a 600 gramm csirke húst. A bepácolt csirkehúst aztán vágd falatnyi darabokra, hogy jól átsüljön. Majd forró olajban süsd ropógósra mindössze 3 perc alatt.
Összetevők:
búzaliszt, kukoricakeményítő, E1412, só, porcukor, E621, E635, E, fűszer, E500, E522, E523, E336, E297, E452, glükóz, E1422, E412. Allergének: lásd a kiemelt összetevőket
Nettó tömeg: 80g.
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Gyártó: DC, Japánban készült termék.
Átlagos tápérték 100g-ban:
energiaérték 1373kJ / 328kcal,
Zsírok 1,5g, ebből telített zsírsavak 0,21g,
szénhidrátok 72,7g, ebből cukrok 5,9g,
fehérjék 5,90 g,
cukor 8,6 g.