Leírás és Paraméterek
A Tatsuya egy japán stílusú, ropogósra sült és sósan pácolt csirke, mely minden izakayában igazi klasszikus fogás, de egyben egy finom bento doboznak is tökéletes kiegészítője! Nagyon hasonlít a karaagehoz. Akár melegen, akár hidegen, a tatsuya ideális bulikra és egyéb összejöveteleken a család és a barátok körében.
Ezzel a pác alappal gyorsan elkészíthető és tényleg nagyon finom lesz!
Nem kell mást tenned, csak egy vízzel összekevered a pácot és 10 percen át pácolod benne a 600 gramm csirke húst. A bepácolt húst vágd falatnyi darabokra, hogy jól átsüljön. Majd forró olajban süsd ropogósra 3 perc alatt.
Összetevők:
búzaliszt, kukoricakeményítő, E1412, só, porcukor, E621, E635, E, fűszer, E500, E522, E523, E336, E297, E452, glükóz, E1422, E412. Allergének: lásd a kiemelt összetevőket
Nettó tömeg: 80g.
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Gyártó: DC, Japánban készült termék.
Átlagos tápérték 100g-ban | |
energiaérték 1373kJ / 328kcal, | |
Zsírok 1,5g, ebből telített zsírsavak 0,21g, | |
szénhidrátok 72,7g, ebből cukrok 5,9g, | |
fehérjék 5,90 g, | |
cukor 8,6 g. |