Japán instant yakisoba tészta és hozzá tartozó szósz, néhány percen belül elkészítve. 2 adag.
Elkészítése:
1. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát, a sárgarépát, a hegyes káposztát és a tésztát. Adjuk hozzá a szószt, és pirítsuk még néhány percig.
Összetevők: Tészta 81% (BÚZALiszt, víz, BÚZAfehérje, emulgeálószer: SZÓJA-lecitin; repceolaj, savanyítószerek: E270, E325, E575; szín: E160a; só, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: E500, fűszerszósz 19% (cukornádmelasz, víz, SZÓJAszósz (víz, SZÓJABAB, só, alkohol), só, paradicsompüré, cukor, módosított kukoricakeményítő, szeszes ecet, fűszerek ( ZELLERT tartalmaz, hagymapürét, almapürét, élesztőkivonatot, dextrint, kukoricakeményítőt, gombakivonatot, sűrítőanyagot: xantángumi; fokhagyma kivonat, datolyalé koncentrátum, sárgarépa kivonat). Nettó: 370g Japán termék Tápanyagtartalom 100 grammonként Energia 698kJ/164Kcal Zsír