Kérdése van? Hívjon minket! +4369911060985

Maneki neko szaké szett
Maneki neko szaké szett
[ 12 990 Ft 12 990 Ft 0 Ft Stk

Maneki neko szaké szett

Maneki neko szaké szett
Maneki neko szaké szett
Maneki neko szaké szett
Auf Lager   (1 Stk)
[ 12 990 Ft 12 990 Ft 0 Ft Stk
Beschreibung
Maneki Neko Szaké Készlet: Szerencse és Elegancia Találkozása

A szerencse szimbóluma köszön vissza ezen egyedülálló Maneki Neko Szaké készleten! Különleges kancsója és négy pohara minden egyes maneki nekóval díszítve, egyaránt elvarázsolja az esztétikát és az ízlelőbimbókat.

Jellemzők:

Maneki Neko Varázsa: A kancsó és poharak mindegyike egyedi maneki neko szimbólumokkal van díszítve..

Kiváló Minőségű Anyagok: A készlet minőségi kerámiából készül, amely nem csak tartós, de kiválóan mutat a japános díszítéssel és színekkel.

4 Pohár, 4 Maneki Neko: Minden pohár egyedi maneki nekót ábrázol, így minden vendégnek lehetősége van kiválasztani kedvencét, és egyúttal részesülni a szerencse talizmán varázsában.

Japános Díszcsomagolás: A készlet egy kifinomult, japános stílusú díszcsomagolásban érkezik, amely ideális ajándék a szaké és japán kultúra szerelmeseinek. Nem csak szakéra használható!

Elegancia és Szerencse Találkozása: Ez a szaké készlet nem csupán egy italszervírozó eszköz, hanem egy művészi alkotás is, amely emeli az italfogyasztás élményét.

Egyedi Kiegészítő a Japán Konyhában: Legyen szó baráti összejövetelről vagy különleges alkalomról, a Maneki Neko Szaké Készlet kiemelkedik a japán konyha kiegészítői közül. A maneki neko szimbólumok szerencsét hoznak, a kiváló minőségű kerámia pedig garantálja az italok élvezetét.
Daten
Artikel-Nr.
231212
Gewicht
500 g/Stk