Kérdése van? Hívjon minket! +4369911060985

Tera roller arc- és testápoló teratit kristállyal
Tera roller arc- és testápoló teratit kristállyal
[ 39 990 Ft 39 990 Ft 0 Ft Stk

Tera roller arc- és testápoló teratit kristállyal

Tera roller arc- és testápoló teratit kristállyal
Tera roller arc- és testápoló teratit kristállyal
Tera roller arc- és testápoló teratit kristállyal
Tera roller arc- és testápoló teratit kristállyal
Különleges arc- és testápoló henger Japánból!
Ez a világ első görgős hengere, amelyet terra ércből alakítottak ki. A gyémántvágott, három görgős teratitos henger finoman és mérsékelten stimulálja a bőrt.
A teratit kvarcitból (nagy tisztaságú polikristályos szilíciumból) készült mesterséges érc. A kristály szintén szilíciumból kristályosított drágakő. A teratit egy speciális technikának köszönhetően finomítással újra kristályosodik, és magas hőmérsékleten, nagy nyomás mellett kő lesz.
Három gyémántcsiszolású görgő forog és igazodik a bőr egyenetlenségéhez és arc formájához, így kiváló masszázshatást ad a használatakor. A görgők körülbelül 7 fokos áramvonalas görbét rajzolnak, és hatékonyan fejtik ki hatásukat az arcon és a testen.
Auf Lager   (2 Stk)
[ 39 990 Ft 39 990 Ft 0 Ft Stk
Beschreibung
A henger által kibocsátott parányi hullámok az emberek eredeti hullámaival rezonálnak.
Helyreállítja a sejteket és hatékonyan ápolja a bőrt, különösen akkor, ha meleg és hidegen is használjuk, mivel ezzel kihasználjuk a teratit kiváló hővezető képességét.

Meleg ápolás:
Használat előtt áztassuk 50 fokos forró vízbe körülbelül 5 másodpercre.
Használat előtt feltétlenül ellenőrizzük a henger hőmérsékletét a tenyerünkkel.
Végig görgetve az arcon, alkalmazzuk azt a teljes arc, majd a nyirokcsomók és nyak vonalában.
Elősegíti a bőr anyagcseréjét és lassítja az öregedési jelek megjelenését, valamint halványítja a már meglévő ráncokat. Ezen felül gondoskodik arról, hogy a nyirokcsomók extra energiát kapjanak, gyengéden ápolják azokat. Lazítja az izmokat és támogatja a bőr egészségét.
Csökkenti a finom ráncok megjelenését és visszaadja a bőr nedvességtartalmát és fényét.

Hűvös ápolás:
Helyezze a görgőt jeget tartalmazó vízbe, körülbelül 5 másodpercre, hogy lehűljön.
A hideg hengerrel gyengéden simítsuk végig aza arcunkat, nyakunkat, kezelni kívánt testfelületünket. Használatával tisztább arcvonalra és simább bőrre számíthatunk.
A hűsítő hatás révén gondoskodik a bőrről, például a ráncokról és a megereszkedett homlokról, szemhéjról. A görgőt nyugodtan a szemhéjra helyezhetjük és gyengéden végig simíthatunk rajta. Használata felfrissíti a fáradt szemeket és a bőr feszesebbé válik.

Hogy használjuk?
Használhatjuk úgy is a görgőt, hogy a hegyét a halántékra, vállakra helyezzük. Nyomjuk meg erősen, és tartsuk röviden nyomva a felületen.
A karokon történet használat során emeljük fel karunkat vállmagasságig, és a könyöktől a váll irányába lassan görgessük végig. Ne oda-vissza görgetést alkalmazzuk, hanem lassan egy irányba, majd ezt megismételve többször egymás után. A stimuláció enyhíti a kar bőrének ernyedését és feszesíti azt.
Karcsúsító ápolás: a meleg hengerrel körkörös mozdulatokkal forgassuk körbe a mellkason, hogy stimuláljuk a nyirokcsomókat. Rendszeres használata támogatja az egészséget és hozzájárul a kezelt felületek feszességéhez. A kor előrehaladtával a bőr kissé megereszkedik és lazábbá válik. A teratit henger ezt a bőrmegereszkedési folyamatot lassítja és kezeli hatékonyan. A karok, mellkas, mellek, has, derék és fenék tájékon kifejezetten mérhető eredményeket ad 3 hónap utáni rendszeres használat mellett. Különösen szülés és fogyás után ajánlott a megereszkedett bőr ápolására.

Származás:
Japán
Markolat színe: piros
Csomagolás: díszdoboz csomagolás

Bemutató videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=1yObHazoOlM
Daten
Artikel-Nr.
240101
Gewicht
100 g/Stk